Ateliere de creatie / workshop-uri

Ateliere de creatie pe diverse teme

Creativitatea ca mod de viata:
Copiii au tendinta innascuta de a fi creativi, inca din primele clipe de viata. Fiind astfel cei mai buni observatori ai mediului din jur, absorbind cu nesat toate informatiile perceptibile mai mult sau mai putin cu mintea, de noi ca si adulti. Astfel, ei aduc o interpretare spontana si unica atat obiectelor din jur (iar daca esti parinte sigur ai observant asta) dar si evenimentelor si situatiilor prin care trec, reusind sa gaseasca cele mai inventive solutii, fiecarei provocari din viata lor.
Insa, aceasta starea de a fi creativi si prin urmare adaptabili, se diferentiaza de talent si inteligenta. Creativitatea nu este doar arta. Este un factor important al vietii noastre de care avem nevoie constant, in gandirea, imaginarea,explorarea si descoperirea unui nou mod de a procesa informatiile si provocarile din vietiile noastre. De acea, rolul nostru ca si parinti, este de a-i pastra si hranii copilului nostrum (dar si noua) capacitatea creativa. Dezvoltand potentialul creativ din ei, ii ajutam sa fie increzatori in confruntarea fiecarei experiente ce are loc in viata lor. Asta in detrimentul unei abordari tematoare, nesigure si blocante intr-un final. De aceea atunci cand copilul este incurajat sa-si dezvolte potentialul creativ el are abilitatea sa lanseze ipoteze, sa testeze si retesteze pana cand va obtine rezultatul dorit. Iar asta v-a pune in practica si in viata de adult, adult cu o stima de sine pozitiva, increzator in fortele proprii, ingenios si perseverant. Aceste abilitati il vor ajuta sa treaca cu brio obstacolele pe care viata le aduce in drumul ei.

Workshop-uri pentru copilul tau

Cea mai usoara metoda de invatare pentru copii, este prin joc. Astfel el se poate exprima asa cum stie cel mai bine si, la randul lui, asimileaza pe intelesul lui.

Workshop-urile pe care ti le propun sunt special concepute pentru a transmite informatii pe intelesul copiilor si pentru a le imbogati vocabularul, imaginatia, creativitatea, stima de sine, deschiderea catre nou, cultua generala, autocunoasterea, constientizarea emotiilor, relationarea cu ceilalti, dezvoltarea sanatoasa in cadrul unui colectiv.

Click pe fiecare Workshop pentru detalii:

Workshop-uri de comunicare eficienta si inteligenta emotionala
Workshop – Codul bunelor maniere – Arta de a trai cu eleganta
Workshop - Sa invatam sa comunicam si sa ne exprimam liber in limba engleza sau spaniola, intr-un mod inedit!
Workshop – Calatorim in jurul lumii

Acestea sunt doar cateva exemple de ateliere care au loc la Teatrul Ancuta.

Pentru mai multe informatii ma puteti contacta.
Trainer/Consilier: Loredana Ghita
Contact: 0730 366 256
Adresa email: loredanae_ghita@yahoo.com