Centrul recreativ si educational

Centrul Recreativ si Educational – Teatrul „Ancuta”

 

Deschis in regim de program SCOALA DUPA SCOALA

Intre orele 11:30-17:30, cu posibilitate de prelungire pana la orele 21:00

Prin acest Centru vă punem la dispoziţie un program cu accent atât pe acumularea de cunoştinţe, cât şi pe dezvoltarea personalităţii; pregătim copiii pentru şcoală, dar şi pentru viaţă.

Programele de tip Scoala dupa Scoala sunt menite a-i dezvolta copilului toate abilităţile de care acesta dispune. Cadrul creat de către noi a fost gândit special pentru nevoile şcolarilor, cu dotări adaptate caracteristicilor de vârstă şi dezvoltare ale acestora; pentru organizarea de activităţi şi jocuri didactice, de verificare şi îmbogăţire a cunoştinţelor generale şi recreative.

Suntem conştienţi de faptul că ne încredinţaţi tot ce aveţi mai de preţ şi facem tot posibilul să vă răspundem cerinţelor pentru a se dezvolta aşa cum vă doriţi, a nu mai avea grija zilnică a temelor, siguranţei, alimentaţiei sănătoase şi a unui timp de recreaţie fructuos şi a vă putea petrece timpul rămas liber cât mai plăcut.

 

 

Programul Centrului Recreativ si Educational Teatrul „Ancuta”:

– preluare copii;
– masa de pranz;
-pregatirea temelor cu personal calificat;
-odihna / somn in camera special amenajata;
-gustare;

Activitati recreative si optionale incluse in tariful lunar: limba  engleza, muzica si miscare, actorie, arte plastice, educatie muzicala, activitati in gradina amenajata.

Nou: curs de educatie fiscala pentru copii

*Nu percepem alte taxe (taxă de înscriere, taxă pentru materiale igienico-sanitare, materiale didactice etc).

 

Mai multe detalii pe Facebook la:

Centrul Educational si Recreativ – Teatrul Ancuta

 

sau la telefon:

0729947678 / 0729711166