TERMENI SI CONDITII

 

Conditii Generale pentru utilizarea site-ului www.ancuta-teatru.ro

 

ACCEPTAREA CONDITIILOR

 

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform Politicii de confidențialitate si conform Politică privind fișierele cookies. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

 

DESCRIEREA SERVICIILOR

 

Siteul nostru va pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

 

INTRODUCERE

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.ancuta-teatru.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesând si navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare.

 

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

S.C. TEATRUL ANCUTA S.R.L. cu sediul in Ploiesti, Str. Mr. Gheorghe Sontu 22, CUI 34171722, nr. Inregistrare J29/312/2015 (denumita în continuare TEATRUL ANCUTA), nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicatiilor software si continutului acestul site.

Pentru moment comenzile online sunt realizate prin partenerul nostrul S.C. PAM PAM MEDIA S.R.L. cu sediul in Ploieşti, Str. Clementei nr.47, Jud. Prahova înregistrata la Registrul Comerţului cu nr. J29/1023/2017, Cod Unic de înregistrare 37530090, având cont bancar nr. RO83INGB0000999906825016 deschis la banca ING Ploieşti.

 

TEATRUL ANCUTA detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati nicio informatie de pe site-ul nostru.

 

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea TEATRUL ANCUTA, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

 

Întregul continut al site-ului www.ancuta-teatru.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de TEATRUL ANCUTA. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea TEATRUL ANCUTA.

 

Accesul si utilizarea paginii www.ancuta-teatru.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

 

Informatiile prezente pe www.ancuta-teatru.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii www.ancuta-teatru.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul www.ancuta-teatru.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al reprezentantilor www.ancuta-teatru.ro.

 

Politica de livrare/returnare

 

Toate produsele si serviciile de pe site-ul www.ancuta-teatru.ro sunt digitale si se transmit doar in format electronic (pe adresa de e-mail specificata in comanda), deci nu exista ca produse fizice care sa fie livrate clientului. Plata pentru produse se face exclusiv online, prin card bancar.

 

Produsele digitale fac exceptie de la conditiile obisnuite de retur intrucat sunt considerate servicii de catre legislatia in vigoare.

 

Orice client poate cere returnarea banilor platiti in termen de 14 zile de la efectuare platii, atata timp cat nu a beneficiat de produsele sau serviciile cumparate.

 

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor TEATRUL ANCUTA. TEATRUL ANCUTA nu va acorda nici o garantie referitoare la:

– evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, TEATRUL ANCUTA nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele www.ancuta-teatru.ro, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului www.ancuta-teatru.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea TEATRUL ANCUTA în lipsa unor acorduri ulterioare.

 

www.ancuta-teatru.ro nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al îndrumarilor si a consultantei, nu îsi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

 

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte si prezentarea activitatilor, produselor si serviciilor oferite de TEATRUL ANCUTA.

 

TEATRUL ANCUTA nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

 

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze TEATRUL ANCUTA prin unul din mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilitatii serviciului sau produsului în cauza cât si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

 

INFORMATII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

 

Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile TEATRUL ANCUTA, dar poate include si alte informatii aflate în strânsa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

 

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

 

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de TEATRUL ANCUTA utile în legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

 

TEATRUL ANCUTA nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

 

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoana care viziteaza site-ul www.ancuta-teatru.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre TEATRUL ANCUTA; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre TEATRUL ANCUTA a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati întreprinse de TEATRUL ANCUTA si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

 

TEATRUL ANCUTA va pastra confidentialitatea acestor informatii.

 

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: ancuta_teatru@yahoo.com.